enmiljonkronor.blogg.se

Jag har bestämt mig. Innan år 2018 ska jag ha tjänat min första miljon. Vi pratar inte om värde på bostad eller prylar, utan jag ska ha en miljon kronor på banken. Jag har ett vanligt 9-17 jobb där jag tjänar helt ok så jag hoppas kunna investera rätt stora belopp varje månad. En stor del av miljonen ska dock komma från det bolag som jag nyligen startat upp.

Aktieportföljen för december och året 2013

Publicerad 2014-01-02 11:16:37 i Allmänt

Året 2013 är sista året jag ska gå back på mina aktieinvesteringar. Jag har tagit för stora risker innan och har beslutat mig för att sluta med detta. Jag har fortfarande två "förhoppningsbolag" i min portfölj, men dessa bolag tror jag verkligen på. Jag pratar om Fingerprint Cards och TrustBuddy. Så här ser min portfölj ut nu inför 2014 och jag hoppas att detta är året då allt vänder och då jag kan börja få lite avkastning på mina investeringar.
 
Avanza
Fingerprint Cards B (Värde: 16425kr)
MQ Holding (Värde: 11450kr)
TrustBuddy International (Värde: 8091kr)
Oplacerat (Värde: 1476kr) 
 
Min bank
Telia sonera (Värde: 5320kr)
 
Totalt: 42762kr
Förra månaden: 37723kr
 
TeliaSonera har gått tillbaka något men här gäller det bara att ha is i magen och vänta på utdelningen. Fingerprint går som vanligt upp och ner, denna månaden något ner. MQ och TrustBuddy har ökat riktigt mycket och dessa båda aktier har jag höga förhoppningar om inför 2014.
 
Status i bolaget:
Det är fortfarande bara 1 betalande kund. Jag kommer nästa månad ha ytterligare en kund som kommer ha månadsabonnemang. Utöver detta har jag 3 offerter som ligger ute och som alla har bra potential. Plockade ut ca 4000 från sidoinkomsterna till bolaget under december.

Om

Min profilbild

Enmiljonkronor

Jag är en driven och målmedveten kille i 30-årsåldern som nu bestämt mig för att bli miljonär. Tillsammans med min tjej ska jag nu göra denna resa och planen är att det ska gå ganska fort. ;) Miljonen tänker vi använda till insats på bostadsrätt eller hus.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela